Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Supermodelka Cara Delevingne (31) v loňském roce oslavila třicáté narozeniny a možná i kvůli tomu si chtěla dokázat, že pořád ještě „umí žít.“ Jenže po několika skandálech, kdy byla na ulici vyfocena totálně zdrogovaná, nakonec i ona sama uznala, že už je na dně a s pomocí odborníků se dokázala opět uzdravit.

O život modelky se báli nejen její fanoušci, ale jak sama přiznala, strach mělo i její nejbližší okolí. Cara byla zvěčněna dokonce několikrát na ulici ve stavu, kdy vypadala, že téměř ani nevnímá své okolí. Sama teď v dubnovém magazínu Vogue odhalila, že si dlouho svůj žalostný stav neuvědomovala.

„Pokud neležíte na podlaze tváří k zemi a nejste připraveni znovu vstát, nevstanete. V tu chvíli jsem opravdu byla. Svého terapeuta jsem neviděla tři roky. Všechny jsem odstrčila, což mi pomohlo uvědomit si, jak moc špatně jsem na tom byla,“ prozradila Cara s tím, že si sama lhala o svém zdraví říkala si, že se jen baví. Poté, co viděla zmíněné fotografie, si teprve uvědomila, že v pořádku opravdu není a byla za ně prý vděčna.

K pomoci se odhodlala i díky podpoře své rodiny a přátel, se kterými se sešla a poprvé po dlouhé době se rozplakala. Rozhodla se pro dvanáctikrokový program léčby, protože ji nechtěla uspěchat jako v minulosti. V současné době už je prý sama k sobě milejší a chce si užívat další kapitolu svého života po třicítce.

Reklama

Další články

Načítám