Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Londýn se nedávno pochlubil jednou atrakcí navíc. Turisté měli možnost spatřit na malé loučce nedaleko řeky Temže také bývalou Playmate Victorii Eisermann, která se rozhodla vystoupit proti testování kosmetických přípravků na zvířatech. Její způsob protestu se však mnohým lidem mohl zdát nevkusný a drastický. Victoria se totiž koupala nahá ve vaně plné červené tekutiny, která připomínala krev. Celá akce byla pod záštitou organizace PETA.

Tato organizace na ochranu zvířat rovněž před lety vyhlásila Eisermann jako nejvíce sexy vegetariánku roku 2007. Odvaha bývalé modelce Playboye přitom rozhodně nechyběla. Při své odvážné pondělní akci se nechala zvěčnit zhruba desítkou fotografů a další desítky lidí se otáčely nebo zastavovaly, aby na vlastní oči viděly vskutku nevídaný jev před budovou Westminsterského paláce se známou hodinovou věží Big Ben, kde zasedá parlament.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám