Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V seriálu Zoo dojde na pořádnou barovou potyčku. U bitky nebude chybět potížista Kamil v podání Jana Kopečného, který si chce došlápnout na Gorana Maiella alias Vojtu. Jenže v pozadí stojí Izy – Lucie Černá, která se toho nebojí a malinko si zahraje na Xenu, když začnou lítat pěsti.

Popadne v baru lahev od vína a jednoho z útočníků pošle k zemi.

„Měli jsme u sebe kaskadéry. Goran si vyzkoušel bitku a já pěkný úder do hlavy. Bylo to fajn, protože to bylo něco jiného, než obvykle točíme v ateliérech. Mám takové natáčení ráda, je to nevšední, zajímavé. Na jednu stranu je to i náročnější a proč si trochu nezahrát na Xenu?“ přiznává Lucie, která měla udeřit kaskadéra do hlavy lahví.

„Měla jsem omezený počet pokusů. Lahev byla vyrobena ze speciálního skla, říká se mu cukrářské, a když ji dlouho držíte v ruce, je křehčí a křehčí. To ale neznamená, že úder nebolí. Když mně kaskadér řekl, že mu mám dát pořádnou ránu, bála jsem se. Navíc se všude rozlétne to sklo a vy musíte dávat pozor na oči,“ popisuje seriálová Izy, jaké úskalí má jedna rána v televizi.

"Myslím, že mi stačily snad dva pokusy, a k dispozici jsem měla tři lahve. Musela jsem to dát na první dobrou, protože se to točilo několikrát z různých úhlů. Naštěstí se to povedlo,“ dodala nová nápadnice seriálového Vojty.

Reklama

Další články

Načítám