Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Když si přítel Hany M. (22) konečně našel práci, myslela si, že jeho „prodloužené dětství“ plné hraní her skončilo. „V práci si nic přes internet objednávat nemůže, tam ho hlídají oni. A doma hlídám laptop já,“ stěžuje si. Jenomže její přítel objevil mobilní eshop Alza.cz a začal nakupovat pomocí telefonu!

Nečekaná návštěva

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Předevčírem to byl naprostý vrchol. Konečně mě odpoledne pozval na film, na který jsem chtěla jít. No a potom doma večer zvonek. Tak jdu otevřít, říkám si, to bude máma na večeři, že jo? No a on tam byl kurýr z Alzy! Oni normálně rozvážejí to zboží i večer! No nevěřili byste tomu, jak Jarda stál ve frontě na ty lístky do kina, tak si přes mobil koupil nějaké hry na ten svůj Xbox a ještě k tomu pro mě objednal i tričko od nějaké střílečky, prý ať mám něco na sebe!“

Nákupem přes internet ušetříte

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ředitel prodeje, Jaromír Řánek z Alza.cz se jenom směje: „Tak hrozné to snad nebude, ostatně máme nejlepší ceny na hry i na herní příslušenství. A to, že přítelkyni objednal tričko, je přece dobré. On to určitě myslel dobře, i když tedy mohl projevit více taktu a přítelkyni u nás objednat nějakou kosmetiku a nebo zážitkový certifikát. I v elektronice nabízíme spoustu skvělých věcí pro dívky a ženy, třeba stylové flash disky,“ vyjmenovává. I takové věci se dají totiž na mobilním eshopu Alzy najít!

Chytrý nákup přes chytrý telefon

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mobilní eshop je navržený právě pro chytré telefony, kterých je mezi lidmi stále víc a víc. To potvrzuje i ředitel IT oddělení Tomáš Havryluk: „Už každý třetí člověk v České republice používá chytrý telefon. Lidé tyto telefony používají nejen pro telefonování, ale i pro hledání informací o produktech. Chceme, aby si lidé snadno nakoupili třeba v tramvaji cestou do práce. Už teď pět procent zákazníků využívá při objednávkách mobilní telefon a tohle číslo stále poroste. Proto jsme vytvořili mobilní eshop, který je právě pro tyto telefony navržený.“

Mobilní eshop najdete ve svém telefonu na adrese m.alza.cz!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mobilní eshop je na telefonech přehlednější a lépe ovladatelný. Proto si zatím vysloužil od zákazníků jenom samou chválu. „Pozitivní reakce zákazníků nás těší, ale na jeho zlepšování samozřejmě neustále pracujeme,“ uzavírá Tomáš Havryluk.

Další články

Načítám