Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejvíc sexy Bond girls všech dob Halle Berry (57) se očividně nebojí udělat si legraci sama ze sebe. Fanoušky v úterý hodně pobavila videem, na němž svádí nerovný boj s těsnými kalhotami. Společnými silami se stylistkou Lindsay Flores je ale po dlouhém zápasení nakonec přemohly!

Halle na videu leží zkroucená na zemi, zatímco se jí její stylistka snaží zapnout ji do těsných černých kalhot. „Zapni ten zas*.. zip, sakra!“ křičí v žertu na Lindsay herečka. „Snažím se! Snažím se,“ brání se udýchaná stylistka zatímco drtí představitelce Catwoman pas. Lindsay se pak nemůže přestat smát, načež sebou herečka trhne: „Aaau, sakra! Moje kůže!“

„Budu muset dolů a pak nahoru,“ říká Flores a Berry na to: „Musíš dolů? Ach. Musí jít dolů.“ načež herečka prosí o pomoc a zdá se, že už má celé akce plné zuby. U stylistky opět nastane záchvat smíchu.

Po střihu následuje nápis ‚O pět hodin později‘, kdy obě dámy stále leží ve stejné pozici na zemi. Dřina a bolest se ale nakonec vyplatily a oscarová kráska se do modelu svého oblíbeného návrháře Christiana Siriana nasoukala.

„Pro ty z vás, kteří chtěli vidět výsledek... Jo! Nakonec vlastně padnou. Miluji tě @lindsayflores,“ poděkovala herečka své obětavé stylistce, která následně sdílela stejný snímek s komentářem: „@csiriano vypadá tak dobře, že uděláš cokoli, aby ses do toho vešel.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám