Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že po měsících hledání nového hnízdečka konečně vybrali. A nejde o jen tak ledajakou nemovitost... Jennifer Lopez (54) a Ben Affleck (51) se mají stěhovat do luxusního losangeleského sídla za víc než 1,4 miliardy!

Dům, který pár podle zahraničních médií kupuje, je obrovský. Má osm ložnic, jedenáct koupelen, tělocvičnu, kino, spa, bazén i výtah, jímž se mohou majitelé pohybovat mezi jednotlivými patry. Velkorysou rozlohu má také pozemek, na němž se nachází -1,13 akrů.

Dům, jenž poskytuje dostatek prostoru pro rozvětvenou rodinu Lopez a Afflecka, kteří mají dohromady pět dětí, se nachází na kopci v bohaté rezidenční čtvrti Pacific Palisades a nabízí výhled na celé Los Angeles.

Pár byl poprvé viděn na prohlídce domu v únoru, podle webu TMZ poté následovalo několik dalších návštěv. Zdroj zmíněného webu také uvádí, že manželé plánují několik úprav domu, přestože už teď, jak můžete posoudit na fotkách, je dům úchvatný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám