Hlavní obsah
Článek

Třiačtyřicetiletý herec, bývalý profesionální skateboardista a člen uskupení Jackass Bam Margera má na triku další problém. Poté, co se s ním nedávno za poměrně dramatických okolností rozcházela manželka Nikki Boyd, byl minulý čtvrtek zatčen policií kvůli domácímu násilí, jehož se měl dopustit na nové partnerce.

Do jeho domu v kalifornském Escondidu byli povoláni policisté, a to kvůli potyčce, která se údajně odehrála mezi Margerou a ženou, jejíž identita zatím není známa. Zástupce šerifa okresu San Diego potvrdil, že žena vypověděla, že ji Margera kopal, načež byl muž okolo půl šesté ráno zatčen.

Po složení kauce 50 tisíc dolarů byl Margera posléze propuštěn, přičemž zatím není jasné, zda budou vznesena nějaká obvinění. Muž má dlouhodobě potíže s užíváním drog a alkoholu, několikrát byl i na léčení.

Trable herce známého rovněž díky bláznivým kouskům, které předvádí s kolegy z Jackass, přicházejí pouze pár týdnů poté, co se s ním rozešla jeho žena Nikki Boyd a jako důvod uvedla nepřekonatelné rozdíly.

„Cítila, že je nucena podat žádost o právní odloučení od svého manžela Bama Margery kvůli jeho pokračujícímu užívání drog a alkoholu, nevyzpytatelnému chování a kvůli tomu, že nedokázal poskytnout potřebnou péči o ni a jejich syna,“ stálo v prohlášení právníka Davida Glasse zastupujícího Nikki Boyd. Ta se nechala slyšet, že byl její muž zřejmě pod vlivem i v době, kdy trávil čas s jejich pětiletým synem Phoenixem, což bylo hlavním důvodem rozchodu.

Reklama

Další články

Načítám