Hlavní obsah
Článek

Sotva se Tereza Flossová objevila v reality show Hotel Paradise, už na sebe strhla veškerou pozornost. Nejenže mluví hůř jak dlaždič, chlubí se potraty, navíc také přiznává drogovou minulost. Podle některých informací ale rozhodně o minulost nejde, spíš naopak. „Fetuje tam určitě na záchodě!“ bouří se diváci.

„Tato upřímná a rázná slečna je pouze obyčejná drogově závislá slečna, která, bohužel, drogy i prodává. Kvůli tomu je čtrnáctého května předvolána k soudu,“ tvrdí zdroj. A pokračuje. „Dále by mne zajímalo, jak mohla Prima dopustit, že si s sebou přivezla drogy, které dle mého názoru užívá na záchodě, protože to je jediné místo, kde kamery nejsou. Tereza je na nich dlouhodobě závislá, tudíž by se abstinenční příznaky musely objevit co nejdříve,“ říká člověk, který prý zná Terezu osobně. Několik lidí údajně měla zatáhnout do tvrdých drog.

„Jak říkala hned po vstupu do vily, že se živí telefonováním, to neznamená jako call girl, ale že telefonuje a prodává drogy,“ prohlašuje bývalý blízký kamarád Flossové. A s podezřením, že Tereza drogy ve hotelu opravdu má, není sám.

„Zajímalo by mě, jestli byla režie tak zodpovědná a udělala si u zúčastněných kontrolu, zda neužívají drogy? Protože ony bolesti u tohoto monstra, jež označovala za následek cvičení, bijí do očí,“ napsal například do diskuse pořadu em-en.

„Přítomnost psychotropních a návykových látek u soutěžících v Hotelu Paradise vylučujeme. Každý z nich se před vstupem do hotelu musí podrobit prohlídce. Jsou totiž věci, které u sebe mít nesmějí. Ať už jde o drogy nebo o mobilní telefon,“ tvrdí PR koordinátorka projektu za televizi Prima Anna Bezděkovská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám