Hlavní obsah
Článek

Modelka Ireland Baldwin (28) před pár dny uspořádala v hollywoodském strip baru Jumbo’s Clown Room svou baby shower (party pořádanou před narozením miminka), na níž nemohla chybět ani její slavná maminka Kim Basinger. Oscarová herečka v prosinci oslavila už 69. narozeniny.

Zatímco Ireland se odvázala a oblékla černé minišaty na tenká ramínka, Kim zvolila naopak velice decentní outfit v podobě šedého kalhotového kostýmu a černé košile zapnuté až ke krku. Nastávající maminku doprovodil partner André Allen Anjos známější pod pseudonymem RAC, s nímž se už těší na příchod miminka.

Kim se dostavila se svým dlouholetým přítelem, vlasovým stylistou Mitchem Stonem. Modelčin otec Alec Baldwin ani jeho současná žena Hilaria na akci spatřeni nebyli.

Basinger se proslavila v roce 1983, kdy se stala Seanu Connerymu partnerkou v bondovce Nikdy neříkej nikdy. O tři roky později excelovala po boku Mickeyho Rourka v romantickém dramatu 9 a ½ týdne. Role Lynn Bracken v krimi L. A. – Přísně tajné jí v roce 1997 vynesla Zlatý glóbus i Oscara. V roce 2002 ztvárnila matku rappera Eminema ve filmu 8 Mile.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám