Hlavní obsah
Článek

Legendární hlasatelka a moderátorka Saskia Burešová (77) o sobě neustále poslouchá, jak dokázala zastavit čas. Co si budeme povídat, desítky let na obrazovce vypadá stále stejně. Ona sama to takto ale nevidí. „Ono je to tím, že jak je člověk pořád na té obrazovce a je na očích, tak si na toho člověka zvyknete a vy už nevidíte, jak vypadal před deseti, dvaceti nebo před pětapadesáti lety, to už není vidět, protože toho člověka máte na očích. Takže nejsem neměnná, ale je to tím, že se vidíme často,“ reagovala na toto téma pro Super.cz.

I tak ale lidé často přemýšlí, zdali už paní Saskia přece jenom nemá nějakou tu úpravu. Zklameme vás, na botox ani další zákroky byste ji nedostali. „Vždycky jsem říkala, že je to zbytečné, a také nechápu, proč se ženy nechávají řezat do prsou, když je v dnešní době tak rozšířená rakovina prsu. Jednou jsem proto doporučila, že se můžou použít různé push-up podprsenky, a pak jsem četla článek, že i Saskia Burešová používá molitan do podprsenky,“ smála se během našeho rozhovoru.

A jaké je tedy tajemství její krásy? Jaký recept na to, vypadat vždy dobře, má tato legendární hlasatelka? To se dozvíte v našem video rozhovoru, který si můžete pustit nad článkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám