Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karin Krajčo Babinská loni na podzim vydala svou v pořadí čtvrtou knihu Tsunami, která čtenáři opravdu zamávala. V anketě Český bestseller získala totiž za tuto knihu Cenu čtenářů. „Mám z té ceny obrovskou radost a hluboce si jí vážím. Protože co může být pro spisovatele víc, než že jej ocení ti, pro které své knihy píše.“ popsala spisovatelka a režisérka své pocity.

Karin a Richard Krajčo (46) se poznali před více než deseti lety během natáčení filmu Křídla Vánoc. Často právě používají slovo tsunami, když vzpomínají na okamžik, ve kterém se do sebe zamilovali. To nám potvrdili i během tehdejšího křtu dnes již oceněné knihy. "On se zjevil jako tsunami v mém životě," svěřila se nám Karin. "No, asi jsme to měli podobný," krčil rameny Richard. Manželé budou svoji už šest let a láska je neopouští. "Já ho miluju pořád stejně a možná trošku víc," rozněžnila se tehdy Karin.

Ocenění její poslední knihy Karin ještě více inspiruje, aby se vrhla na další titul. Zatím ale hledá nový námět. „Ale zatím jsou to jen takové střípky, pocity, obrazy, které mi víří v hlavě. Nechávám se jimi unášet a čekám, co se z toho zrodí. Plyne to samo a já s pokorou doufám, že opět přijde ten okamžik, kdy to všechno zaklapne do jednoho celku. Jestli všechno půjde dobře, chtěla bych vydat další knihu na podzim 2024,“ dodala po vyhlášení.

Manželé spolu vychovávají tři děti. Dvě má Richard s Martinou Poulíčkovou a Karin má jedno z předchozího vztahu. Jak jsou na tom jejich potomci s uměleckými vlohami? „Zatím mají mnoho jiných aktivit, takže se ještě nevyprofilovaly. Nechávám to na nich, ale jeden velký herecký potenciál tam vidím," svěřil se tehdy Super.cz Richard Krajčo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám