Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Exotickou krásku Rebeccu Diatilovou můžou diváci pravidelně vídat ve víkendové formě Snídaně s Novou. Půvabná moderátorka si na 14 dní vzala volno, zabalila kufry a odletěla s kamarádkou na dovolenou, odkud poslala pozdrav. A nutno říct, že takhle ji na obrazovce rozhodně neuvidíte.

„Puerto Rico. 14 dnů, stovky najetých kilometrů, krásná místa a noví přátelé,“ svěřila se moderátorka a reportérka, která si užila dovolenou v Portoriku. Vedle krásných pláží si vyzkoušela také ubytování přímo v přírodě. Domek, ve kterém bydlela, byl uprostřed džungle a vedle banánů, manga a kokosů si užila i místní zvěř. „Potkáte tu i zvířata, kromě hmyzu je tu spoustu leguánů a ve sprše jsem dnes potkala i hada,“ svěřila se moderátorka.

Na dovolené nejen cestovala, čas ale zbyl také na slunění na pláži, při kterém se Rebecca pustila do focení. Ve fialových bikinách tak předvedla své sexy tělo. Dovolenou u moře si půvabná moderátorka na plno užila a teď už ji opět čeká ranní vstávání. „Vstávání v půl 6 ráno je v pohodě. Mám osvědčené, že vstanu o půl hodiny dřív a pomalé ráno, abych nemusela spěchat a mohla si ho užít,“ svěřila se Super.cz Rebecca.

Reklama

Další články

Načítám