Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kdyby to byla bývala hvězda reality show Farmář hledá ženu Jiří Čoček (41) věděla, asi by do pořadu vůbec nechodila. Místo peněz a uznání má kvůli svému účinkování v seznamce pro zemědělce z ostudy kabát. Všichni nyní vědí, že je i ve svém věku panic a prvního „hubana“ dostal až během natáčení. „Lidé se mi teď smějou,“ zoufá si.

„Naši (na rozpadlém statku žije s matkou a sestrou) už nechtějí, aby se o mně psalo. Z té popularity nejsem nadšený. I pan farář mně vynadal,“ postěžoval si Nedělnímu Aha! Čoček. Když s ním redaktoři chtěli udělat rozhovor, dlouho se radil s rodinou, pod jejímž je vlivem, a nakonec souhlasil až pod podmínkou finanční odměny deset tisíc korun. Když to novináři odmítli, slevil. „Aha, tak to je blbý. Tak alespoň pět tisíc, kdyby to šlo? Víte, my nemáme moc peněz. Každá koruna by se nám hodila,“ dodal nešťastně. Jde evidentně o případ člověka, který vůbec neměl představu, co mu může účinkování v televizi přinést za trable, a to přesto, že za natáčení nedostal ani korunu honoráře.

Čoček zatím rozesmává diváky jedním „výšplechtem“ za druhým. „Nedostaneš kokýnko!“ varuje nápadnici, která nechce dojíst večeři. A když se ho Simona ptá, zda jí nechce ze sebe něco nechat na památku, uzemní ji slovy: „A co? Třeba ponožku?“ Paradoxní je, že ačkoliv dosud neměl ženu, ze všech farmářů si ji vybral první a randí se Simonou, která si ho pomalu, ale jistě vychovává k obrazu svému.

Reklama

Další články

Načítám