Hlavní obsah
Článek

Krásná dcera Ivy Kubelkové (46) byla ozdobou svátku filmu Český lev. Doprovodila na galavečer svého partnera Adama Mišíka (26), který byl nominován v kategorii nejlepší herec. Jaké byly přípravy?

"Ve dvě hodiny jsem byla na make-upu a vlasech, pak jsem se doma postarala o Adámka, všechno zapudrovala a šlo se," prozradia Natálka Jirásková, která oblékla šaty od Dominiky Sedláčkové. "Jsou přesně podle mých představ," prozradila v sexy modelu, který patřil k nejodhalenějším večera.

Natálka měla odhalené celé bříško, dietu kvůli tomu ale rozhodně nedržela. "Já na to nehraju, to nejedu, normálně se najím a pokud šaty prasknou, tak prasknou," smála se.

Adam zazářil v obleku, který mu málem nestihl dojít. "Oblek mi poslali z Dioru z Paříže, ale až napodruhé, protože jsem dal špatnou velikost a poslali mi malý," usmál se Adam, který byl za nominaci velmi šťastný.

"Dnes mi problikávaly mé začátky, když jsem byl dítě, všechny natáčení, co jsem prožil za svoji kariéru. Mám radost, mám nominaci, toho si moc vážím," uzavřel Mišík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám