Hlavní obsah
Článek

Kateřinu Sokolovou (34) už mnozí jako modelku zcela pohřbili. Miss pro rok 2007 se zlým jazykům jen směje, neboť v zahraničí bere jednu lukrativní zakázku za druhou.

Před pár dny nafotila v Itálii prestižní kampaň pro světoznámou kosmetickou firmu, jejíž tváří je v České republice Dana Morávková.

Fotilo se v italském lázeňském městečku Salsomaggiore. Podle modelky šlo ale o nejnáročnější kampaň, na které se podílela. „Celá práce probíhala dva dny v kuse ve starých lázních, ve kterých jsme byli jen my, takže se tam vůbec netopilo. Myslela jsem, že tam asi umrznu, protože většinou jsem byla na fotkách zabalená jen do šátku nebo v horším případě polonahá a napatlaná nějakým krémem nebo maskou, vzhledem k tomu, že šlo o focení kosmetických produktů,“ říká Kačka.

To, že šlo o velké focení, potvrzuje i fakt, že tým byl složen z opravdových profesionálů. Katce se o vlasy staral kadeřník, který v minulosti česal hvězdy jako je například Pamela Anderson (56). Supervizorem celého focení byl bývalý ředitel italského módního magazínu Vogue Alberto Nodolini.

„Jsem moc ráda, že jsem mohla spolupracovat s takovými zkušenými profíky. Všichni byli moc milí,“ říká Katka. Modelka netušila, kdy přesně bude reklama vypuštěna do světa. O to větší překvapení pro ni bylo, když samu sebe nalistovala v jednom módním časopise během návratu z dovolené v Thajsku. „Ani jsem nevěděla, kdy tato kampaň přesně vychází, ale když jsem se vracela z dovolené, objevila jsem svoji fotku náhodou v časopise na palubě letadla letícího z ostrova Koh Samui do Bangkoku. To mi přišlo docela vtipné, najít se náhodou v letadle v Asii,“ směje se Sokolová.

Reklama

Další články

Načítám