Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Rebel Wilson (44) si během moderování loňských cen BAFTA vystřelila z Harryho (39), Meghan (42) a jejich slavného interview s Oprah Winfrey, když ohlašovala nominace pro nejlepší britský film. „Od dramatu přes horor až k fantasy, rozhovor Harryho a Meghan s Oprah má všechno. Naneštěstí není v této kategorii nominován, ale jsou tu skvělé filmy,“ uvedla.

Právě vtip na konto manželů, kteří se vzdali funkcí předních členů britské královské rodiny, aby chránili své soukromí, načež se přestěhovali z Londýna do Los Angeles a začali poskytovat rozhovory, točit dokumenty a psát knihy o těch nejintimnějších informacích ze svého života, mohl být důvodem „chladného“ chování Meghan, když se s Rebel potkala.

Herečka na manžele narazila v Santa Barbaře, kde všichni zmínění žijí. A zatímco o princi řekla, že „nemohl být milejší“, jeho žena podle ní nebyla moc cool a „nebyla tak přirozeně vřelá jako její muž“, jak uvedla v pořadu Watch What Happens Live Andyho Cohena minulý týden.

„Možná protože jsem šla s matkou a ona se dost vyptávala na otázky typu ‚Kde máte děti?‘ a já jsem ji krotila, aby nevyzvídala,“ uvedla Rebel, co mohlo být příčinou chování Meghan. Na přetřes, jako další důvod nesympatií, ale znovu přišlo i zmíněné rýpnutí do páru, který v interview mj. oznámil, že čeká holčičku (Lilibet Diana se narodila 4. června 2021), ale došlo i na spoustu špíny.

Mj. v něm obvinili jednoho z předních členů britské královské rodiny z rasismu. Dotyčný se měl údajně zajímat o barvu pleti jejich tehdy ještě nenarozeného syna Archieho. Harry tuto informaci potvrdil, ani jeden z nich ale nikoho nejmenoval.

Reklama

Další články

Načítám