Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V našich luzích a hájích ji zná málokdo, ale v Londýně nechybí pomalu na žádné větší společenské akci. Řeč je o pětatřicetileté aristokratce lady Mary Charteris, která se přátelí s mnoha vlivnými lidmi a dokázala se prosadit jak v modelingu, tak jako DJka či hudebnice.

Pohledná blondýnka se narodila do vlivné skotské rodiny Charterisů. Jejím otcem je hrabě James Charteris a maminkou lady Catherine Guinness Charteris ze slavného rodu Guinnessů. Její tetou je pak známá návrhářka Daphne Guinness.

V současnosti už se Mary Charteris modelingu věnuje spíš sporadicky, ale v minulosti předváděla například pro značky Louis Vuitton, Gucci, Nike, Iceberg, Jason Wu, či Topshop a objevila se na obálkách spousty magazínů. Prezentuje se zároveň v hudebním průmyslu, a to nejen jako DJka, ale rovněž vlastní tvorbou ve skupině The Big Pink, ve které zároveň poznala svého manžela Robbieho Furzeho.

Lady Mary je zároveň častým hostem nejrůznějších společenských akcí a pokaždé si dá záležet, aby vynikla její útlá postava. Podívejte se, v čem vyrazila například na týdny módy v Londýně či Paříži.

Reklama

Další články

Načítám