Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lednové číslo magazínu Playboy ozdobila krásná playmate Marie Langerová, která rozhodně nezná slovo stud. Na žhavých fotkách pózovala nahoře bez, přesto se ale nejednalo o žádné laciné snímky.

„Jsem normální holka, která vystudovala střední zemědělskou školu. Chvíli jsem měla v plánu, že bych šla studovat na univerzitu na veterinářku, protože zvířata miluju, a mám k nim opravdu hodně blízko. Nakonec to ale všechno dopadlo trochu jinak,“ vyprávěla Super.cz Marie.

Ta nyní místo studia pracuje jako barmanka v nočním klubu v centru Prahy. „A právě tady mě objevili pro Playboy. Souhlasila jsem jen pod podmínkou, že ty fotky budou hodně umělecké a decentní, což se podařilo, a jsem ráda, že na tohle focení jsou všude jen samé pozitivní reakce,“ dodala s úsměvem česká Afrodita.

Život se jí od té doby ale zase tolik nezměnil. „Pořád bydlím za Prahou, abych tam mohla mít svá zvířátka. Jaká mám? No už mi domem prošli psi, kočky, králík, nahaté morče, potkan, želva, strašilky, a ještě nedávno jsem chovala se svým dědečkem dvacet ovcí. Teď mám v plánu si v nejbližších letech pořídit lamy alpaky a taky veverku,“ směje se Marie své vášni pro chov zvířat.

Ta má také netradiční a spíše klučičí koníček. „Miluju driftování s autem, a dokonce v téhle disciplíně i závodím. Stala jsem se také tváří Driftschool, v jejímž dresu se driftování věnuju. Je to neskutečnej adrenalin a věřím, že se v tomhle sportu dočkám i nějakých výraznějších úspěchů,“ říká sympatická blondýnka.

Ta se nebrání ani dalšímu odvážnému focení. „Určitě se nebudu bránit dalšímu focení, pokud to opět bude kvalitní a decentní. Vedle toho bych si chtěla vyzkoušet i nějaké moderování, protože se mi už pár lidí s touto nabídkou ozvalo. Ale jsem pokorná a vím, že tahle práce vyžaduje, abych na sobě ještě hodně pracovala. Určitě bych ale nechtěla skončit ani s prací barmanky, protože mě to fakt baví a potkávám díky tomu opravdu spoustu zábavných lidí,“ uzavřela Langerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám