Hlavní obsah
Článek

Těžko říct, zda se tomu dá ještě říct minišaty, ale Nicola Peltz (28) si rozhodně ostudu neuřízla. Model značky Valentino zvládla vynést bez faux pas, ačkoli se vzhledem k délce sukně po celý večer nabízelo.

Peltz se s manželem Brooklynem Beckhamem (25) vydala do Paříže, kde se společně stali hvězdnými hosty několika přehlídek. Do černé barvy se sladili na nedělní představení kolekce Valentino na příští podzim a zimu. Mladý manželský pár se na akci setkal například s herečkami Florence Pugh, Emmou Roberts či Priyankou Choprou a jejím mužem Nickem Jonasem.

Zatímco Nicola výběrem šatů zabodovala, nejstarší syn Davida a Victorie Beckhamových se v reakci na zvolené oblečení dočkal mírně řečeno rozporuplných reakcí. Zvlášť jeho kalhoty působily, jako by do nich měl ještě dorůst...

Nad jeho zvláštním výběrem outfitu se pozastavují i lidé na internetu. Dvojice například nedávno ve spolupráci s módní biblí Vogue představila sedm různých outfitů na každý den v týdnu a dalo by se tak očekávat, že společně budou udávat módní trendy.

Podle mnohých fanoušků si ale Brooklyn neumí vybrat padnoucí oblečení a over-size styl v jeho podání prostě nefunguje. Někteří dokonce nechápou, co na něm půvabná mladá herečka, jež sama pochází z velice zámožné rodiny, vůbec vidí. Brooklyn u spousty lidí upadl v nemilost i kvůli tomu, že se ve svém věku pořádně ničemu nevěnuje a prý nic neumí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám