Hlavní obsah
Seznam Advertorial
Článek

Poslední měsíce je Dana bez přehánění na roztrhání. Seriál, divadlo, moderování a že si sem tam odskočí do role modelky, je všeobecně známá věc. Již několikrát před svou dvorní fotografkou Klárou Bartheldi pózovala v kampaních kosmetické značky Canneff®. Tentokrát se ale opravdu bylo na co dívat.

Poslední a téměř až dechberoucí odvážné snímky vznikly u příležitosti propagace ekologicky udržitelných produktů Canneff® Green, které si Dana velmi oblíbila.

Nabouchaný anti-age koktejl

Jeden z našich nejúčinnějších přípravků je fermentovaný enzymatický krém, který nelze popsat jinak než jako absolutně nabouchaný anti-age koktejl. CBD, kyselina hyaluronová, ceramidy, prebiotika jsou jeho super základ. Pro zvýšení účinku jsme však přidali i fermentovaný enzym z papáji, který jemně odstraní odumřelé kožní buňky, pokožku vyhladí a usnadní vstřebávání právě zmíněných aktivních ingrediencí. Efekt je velmi komplexní a poměrně rychlý. Máme zpětnou vazbu od mnoho žen, kterým se zlepšila pleť a za poměrně krátkou dobu se dokonce i cítily lépe. Zároveň však žádaly produkt s obdobným efektem i na krk a dekolt, kde si čas taky hodně vybírá svou daň,“ popsala Lenka Průšová, spolumajitelka a autorka receptur české prémiové kosmetiky Canneff®.

Foto: canneff.com
Fermentovaný CBDenzym cream – intenzivní anti-age kúra z portfolia Canneff®. Kromě enzymu obsahuje i ceramidy, CBD, kyselinu hyaluronovou, prebiotika, mangové máslo či moringový olej

Obličejem péče nekončí

„Tehdy nám došlo, že nejen enzymatický krém, ale i naše fermentované ZEN sérum komunikujeme nejasně. Bylo třeba nějak intuitivně dát najevo to, aby ženy přípravky používaly právě i na dekolt a že obličejem péče nekončí. Kromě nových popisů na webu pracujeme i na kosmetických tutoriálech o správné aplikaci, tedy o cestě za tolik očekávaným výsledkem. Myslím, že je Dana v naší kampani opravdu velmi přesvědčivá a že vybrané fotky jednoznačně splnily účel,“ dodala s úsměvem Lenka Průšová.

Fermentované produkty Canneff® Green nasadily na poli kosmetické péče laťku hodně vysoko. Minimálně Dana Morávková vypadá jako po elixíru mládí, a to nejen v obličeji. Posoudit to můžete sami.

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Super.cz

Další články

Načítám