Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Avril Lavigne (39) v tom nejspíš pořádně lítá. Očividně neřeší ani pocity svého dnes již bývalého partnera Dereka Smithe známého jako Mod Suna, s nímž byla ještě před pár dny oficiálně zasnoubená. Spekulace o románku mezi Avril a rapperem Tygou (33) potvrdili samotní hlavní aktéři, když se společně ruku v ruce objevili na týdnu módy v Paříži.

Paradoxem je, že právě ve francouzské metropoli se Avril před necelým rokem s Mod Sunem zasnoubila. Po jejích dvou nevydařených manželstvích to tentokrát vypadalo opravdu nadějně. Nakonec se o tři roky mladší umělec o rozchodu údajně dozvěděl prostřednictvím médií během svého turné.

Fotografové Avril a Tygu poprvé zastihli minulý týden a v pondělí už na párty Mugler x Hunter Schafer dorazili jako pár a nebránili se ani projevům náklonnosti včetně objetí a polibků.

Autorka hitu Complicated se poprvé vdávala v roce 2006 za Derycka Whibleyho z kapely Sum 41 a podruhé za Chada Kroegera z Nickelback. Zkoušela to ale také třeba s Wilmerem Valderramou, Marilynem Mansonem či Brodym Jennerem.

Tyga pro změnu v minulosti randil tři roky s Kylie Jenner (sestrou Brodyho), ale také s Chanel Iman, Demi Rose, Brittany Renner či Blac Chynou, s níž má desetiletého syna Kinga.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám