Hlavní obsah
Článek

Zpěvačku Felicitu Prokešovou (26) pravidelně vídáme na pražských divadelních prknech. Tentokrát jsme krásnou brunetku zastihli na konkurzu do připravovaného muzikálu Troja. A nutno říct, že jen do hlubokých očí se jí dívat nešlo.

Muzikálová kráska dorazila do divadla sice v černém modelu, zvolila však hluboký výstřih, ve kterém vyniknul její hrudník. Případní nápadníci však mají smůlu. Felicita našla lásku u bratra své muzikálové kolegyně Míši Gemrotové. Kráska s makedonskými kořeny už nějakou dobu randí s Adamem Gemrotem.

A vedle krásného úsměvu se díky tanci, který miluje, může chlubit i dokonalou postavou. V současnosti patří k vyhledávaným muzikálovým herečkám. „Nedávno jsem se vrátila z dovolené, už jsem zpět v pracovním procesu a to mě naplňuje. Také se vracím do režimu pravidelného cvičení a boxu. Miluji dobré jídlo, toho se nikdy nevzdám,“ sdělila pro Super.cz půvabná brunetka.

V Divadle Broadway ji vídáme v roli Denisy v muzikálu s hity Olympiku Okno mé lásky, nyní aspiruje na jednu z hlavních rolí v muzikálu Troja. Na konkurzu nešlo přehlédnout, že zpěvačku zdobí krásné opálení, které si přivezla z nedávné dovolené, tu strávila se svým přítelem na Maledivách. „Odjet za sluníčkem v lednu byl jeden z nejkrásnějších zážitků. Jsem sice milovnicí všech ročních období, ale léto vyhrává, proto bylo skvělé zažít ho v lednu. Dva týdny nato jsme vyrazili na hory, byl to překrásný týden plný smíchu a skvělého lyžování,“ dodala závěrem sympatická Felicita.

Reklama

Další články

Načítám