Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na oblíbeného herce Pavla Baťka, kterého můžeme aktuálně vidět v kinech ve snímku Děti Nagana, padl v závěru loňského roku zrak veřejnosti také proto, že jeho bývalá žena zveřejnila informaci o tom, že se jejich manželství rozpadlo.

Teď tento charismatický hezoun, kterého také můžeme vidět v pokračování seriálu Odznak Vysočina, zavzpomínal na osudný den, kdy si zadělal na malér. Sebrali mu totiž řidičák. „Baví mě řídit. Ale o řidičák jsem přišel kvůli alkoholu. Měli jsme koncert s kapelou, pak jsme pili, a zbylo na mě, že budu řídit. Nechtěl jsem. Sedl jsem do auta, a to jsem jel velmi opatrně. Ve dvě ráno 18. listopadu mě na Letné zastavili policajti, že prý jsem jel rychle a nedal jsem blinkr. Rychle jsem nejel a tam to bylo prázdný, tak jsem nedal blinkr. Byli z Brna ti policajti,“ prozradil herec během zábavní show 7 pádů Honzy Dědka.

I v tomto případě u něj projevila jeho profese, kdy je jako herec zvyklý pózovat před objektivy. „Chtěl jsem odmítnout krevní zkoušku, paní policistka si chtěla to odmítnutí natočit na mobil, postavil jsem se u auta, vedle mě ten policajt a já jsem se automaticky nastavil jako na fotku. Tak jsem si zaplatil pokutu. A po půl roce jsem udělal testy a vrátili mi ho. To se stalo kdekomu,“ doplnil herec k tomuto tématu.

Talentovaného blondýna také často vídáme v pruhovaných tričkách. Proč je stále nosí? „Je to nejjednodušší. Nejsem žádný módní typ. Ráno vyberu čistý pruhovaný tričko, jiný nemám, a jdu,“ dodal se smíchem Pavel Batěk.

Reklama

Další články

Načítám