Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z devítileté dcery moderátorky Kláry Doležalové roste neuvěřitelná kočka. Natálce v těle koluje díky tatínkovi Miodragovi Maximovičovi také srbská krev a jiné kořeny jsou na ní znát. "Vzhledově je po tatínkovi, stejně jako mladší dcera Mia. Jižní holky. I v zimě jsou pořád příjemně snědé," řekla Super.cz s úsměvem Klára.

Ve stopách maminky jít ale zatím krásná Natálka nechce. Žádné sny být modelkou nebo moderátorkou zatím nemá. "Nemá ráda kamery ani foťáky. Je hodně stydlivá. Proto jsem ani neuvažovala, že bych ji třeba přihlásila do nějaké castingové agentury," vysvětluje Doležalová.

"Překonala se jen jednou. A asi i naposledy. Natočila se mnou cédéčko pro děti, kde říkala básničky i zpívala," usmívá se Klára.

Natálka chodí na vyhlášenou soukromou základní školu Porg. "A má samé jedničky. Máme z ní velkou radost," dodala moderátorka Klára. Natálka mluví stejně česky jako srbsky. Tatínek na ni zásadně mluví rodnou řečí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám