Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská herečka Natalie Dormer známá z řady filmů a seriálů včetně Hry o trůny či Tudorovců potají pojala za manžela svého snoubence a kolegu Davida Oakese. Podle informací serveru MailOnline se vzali už minulý měsíc během romantického intimního obřadu v Somersetu.

Představitelka Margaery Tyrell ve Hře o trůny, Anny Boleynové v Tudorovcích či Cressidy v Hunger Games si otce své dvouleté dcerky vzala po čtyřech letech vztahu. Devětatřicetiletého Oakese jistě znají všichni příznivci seriálů Viktorie, Vikingové, Bílá královna, Pilíře země či Borgiové.

Pár, který se seznámil během společného účinkování v divadelní hře Venus in Fur v roce 2017, si údajně řekl ‚ano‘ v prostorách podniku Roth Bar & Grill v Brutonu v okruhu jejich nejbližších. Svatbu pojali neformálně. „Chtěli prostě sdílet tento okamžik s vybranou skupinou lidí, protože to jsou individualisté. Ale byl to krásný obřad,“ prozradil zdroj z jejich okolí.

Reklama

Další články

Načítám