Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavný brazilský fotbalista Neymar má jednu velkou fanynku. Není to nikdo jiný než jeho sestra Rafaella Santos. Šestadvacetiletá influencerka dokonce Neymarovi fandila přímo v dějišti světového fotbalového šampionátu v Kataru. Moc štěstí mu ale nepřinesla, protože Brazílie na vytouženou medaili nedosáhla.

Fotografové Rafaellu nyní zvěčnili na pláži v brazilském Riu, kde vystavila na odiv své žensky tvarované křivky v plavkách. Neymarova sestra se nebála vyzkoušet ani plavkové kalhotky tangového typu, kde se vyjímalo její přece jen trochu objemnější pozadí.

Rafaella je také velkou milovnicí tetování. Na vnitřní straně levé paže má dokonce vytetované oči svého slavného bratra.

Blízký vztah má se svou sestrou ostatně i samotný Neymar, který si na ruku nechal vytetovat sestřin obličej. Oba dva bez sebe navíc nedají ani ránu. Rafaella sice tráví hodně času v rodné Brazílii, ale s Neymarem často pobývá i v Paříži, kde slavný fotbalista hraje za Paris Saint-Germain. Po jeho podpisu smlouvy s francouzským velkoklubem v roce 2017 se za bratrem dokonce přestěhovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám