Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) se necelé dva roky od porodu dcery Claudie svlékla do plavek a svůdného prádélka a předvedla, že je opět ve skvělé formě. "Trvalo mi dostat kila dolů opravdu dlouho. Nepatřím mezi ženy, které měly zpět postavu samy. Musela jsem tvrdě dřít, někdy jsem byla ve fitku i dvakrát denně, držela jsem dietu a výsledek se dostavil," řekla Super.cz Kristelová.

A dokonce je štíhlejší než kdykoli předtím. V těhotenství nabrala dvanáct kilogramů. "Zhubla jsem po porodu šestnáct a jsem na váze 50 kilogramů. Jsem vážně spokojená," prozradila Kristelová, která své tělo vystavila před známým fotografem Martinem Bučkem a v hotelu Augustine nafotila svůdné snímky.

Focení si Kateřina užívala. „Fotila jsem již poněkolikáté s Martinem a vždycky je při práci s ním skvělá atmosféra. Navíc jsme fotili opravdu v krásném prostředí spa, které je podle mě jedno z nejluxusnějších, kde jsem v životě byla,“ říká s úsměvem Kateřina.

Fotograf dostal od Kateřiny jeden důležitý zákaz - velké retuše. „Co se týče těla, nechtěla jsem ho drsně ořezávat, jak je běžně zvykem. Tohle jsem já a takhle opravdu vypadám. Až půjdu v létě plavat, můžete si to na koupáku ověřit,“ dodala se smíchem Kristelová, která se zanedlouho vrací na televizní obrazovku. Na TV Metropol bude moderovat pořad Lady M.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám