Hlavní obsah
Článek

Nicole Scherzinger (45) během svého vystoupení v Sydney uvedla na podiu ‚velmi speciálního hosta‘. Nebyl jím přitom nikdo jiný než její přítel Thom Evans, který se předvedl jako opravdový šoumen a exhibicionista v jednom.

Americká popová hvězda s havajskými kořeny, kterou proslavilo dívčí uskupení Pussycat Dolls, zazpívala v sobotu v rámci celosvětové akce WorldPride na podporu LGBT v největším australském městě. Se svým partnerem se přitom rozhodli dostat fanoušky pořádně do varu. Bývalý skotský ragbista Thom Evans byl nejdřív jedním z jejích doprovodných tanečníků, přičemž jej Nicole v jednu chvíli představila jako svého hosta a usadila jej na připravenou židli.

Tanečnice z něj nejdřív strhly košili, načež na jeho klíně zpěvačka předvedla své hlasové kvality v sexy záklonu. Pak ovšem vzal vše do svých rukou samotný Evans, který se postavil, strhl ze sebe trenýrky a předvedl pěkně žhavou podívanou v růžových slipech s flitry a třpytivými cingrlátky.

Thom tvoří pár s o sedm let starší Nicole už tři roky. Předtím měl vážný vztah například s modelkou Kelly Brook, zatímco Nicole s několika přestávkami sedm let randila s bývalým šampionem Formule 1 Lewisem Hamiltonem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám