Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni v prosinci se herečka Kristýna Hrušínská stala maminkou. Představitelka Vandy Veselé z Ulice točila nekonečný seriál takřka do porodu a jen těžko se loučila se svou rolí. Přestože si už pár měsíců užívá roli dvojnásobné maminky, scény, které točila před porodem, se objevily na obrazovce až nyní.

Mezi nejoblíbenější postavy seriálu Ulice, byť má ke kladným hrdinkám opravdu daleko, patří právě Vanda Veselá. Scenáristé však museli vymyslet, jak se věrohodně rozloučit s oblíbenou ženskou hrdinkou. Děje v Ulici jsou předtočeny, a tak si diváci mohli užívat dalších Vandiných eskapád ještě pár měsíců poté, co se herečka v ateliérech, kde se seriál natáčí, rozloučila, aby se mohla naplno věnovat té nejkrásnější roli. Nyní její postava vlítla svým nedospělým jednáním do dalšího maléru. A právě ten bude musela už v následujících dnech vyřešit.

„S Kristýnou Hrušínskou jsme domluveni, že se po pauze, kdy se bude naplno věnovat miminku a rodině, opět vrátí a že Vandin příběh bude dál pokračovat,“ odhaluje plány tvůrců Ulice kreativní producentka seriálu Silvia Klasová. Zároveň i prozrazuje, jakou výzvou byla poslední natáčení s těhotnou herečkou pro štáb a režiséry Ulice.

„Když Kristýna Hrušínská natáčela vyvrcholení Vandina příběhu, byla již v pokročilém stupni těhotenství. A protože Vanda v Ulici těhotná není, pro režiséry to znamenalo maskovat při natáčení Kristýnino těhotenské bříško, jak to jen šlo – volnějšími střihy kostýmů, kabelkami, polštáři, zabíráním herečky přes stůl nebo z takových úhlů, aby bříško nebylo vidět,“ popsala kreativní producentka.

„Na Kristýnin, a tedy i Vandin návrat se v ateliérech už všichni těšíme. Kdy k němu dojde, ale zatím neprozradím. Kristýně přejeme hodně rodinného štěstí, a hlavně aby byli všichni zdraví,“ dodala Silvia Klasová k herečce, která si aktuálně užívá mateřské povinnosti. „Máme se skvěle, Vojtík je úžasnej velkej bráška a my si to dvojrodičovství s Matějem moc užíváme,“ svěřila se Super.cz herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám