Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejpůvabnějších amerických hereček Jessica Alba rozhodně nepatří k těm, kdo vymetá večírky, a skandály v soukromí jsou u ní rovněž tabu, a tak se kráska ze snímků Sin City, Machete či Honey objevuje sporadicky i v médiích. O to vzácnější byla její účast na nedělní přehlídce značky Palm Angels v Paříži.

Alba si nenechala ujít novou kolekci na nastávající podzim a zimu zmiňované značky, za níž stojí italský návrhář Francesco Ragazzi, jenž předtím přes deset let vedl značku Moncler jako její kreativní ředitel.

Na jeho uvolněnou městskou módu inspirovanou skateboardingem a kalifornskými plážemi byla zvědavá i bývalá hvězda seriálu Melrose Place Lisa Rinna, vedle níž Jessica usedla do první řady ještě společně s modelkou Jessicou Aidi, jež je zároveň manželkou italského fotbalisty Marca Verrattiho.

Je až k nevíře, že od jejího legendárního ztvárnění krásné tanečnice Nancy Callahan v Sin City – Městě hříchu, uplynulo už osmnáct let. Naposledy jsme mohli herečku vidět v roce 2019 v mysteriózním britském krimi Anonymní zabijáci s Garym Oldmanem a Tommym Flanaganem, který však u diváků dost propadl.

Jednačtyřicetiletá rodačka z Kalifornie je v současnosti hlavně maminkou na plný úvazek svých tří ratolestí – dcer Honor (14) a Haven (11) a pětiletého syna Hayese. Tatínkem všech jejích dětí je filmový producent a herec Cash Warren, za nějž je Alba provdaná od roku 2008, ale předtím spolu ještě čtyři roky randili. Jejich manželství platí za jedno z nejpevnějších v Hollywoodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám