Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během třetího vyřazování musí z Hlasu ČeskoSlovenska odejít Adam Koubek a Jakub Pohle přezdívaný Jacky. Kdo si myslí, že pro druhého jmenovaného je odchod ze soutěže jediným neštěstím posledních dní, tak je na omylu.

Jacky získal díky Hlasu ČeskoSlovenska armádu fanoušků, kteří ho zbožně milují. Rychle nabytá popularita mu ukázala ale i odvrácenou tvář.

Rockera totiž před několika dny napadli ve večerních hodinách před barem v Trnavě dva punkeři se psem. „Je to pravda. Byl jsem označený za namyšleného k****a, následně mě fyzicky napadli," svěřil se nám s nepříjemnou událostí Jacky. Výtržníci zpěvákovi způsobili lehká zranění. „Měl jsem opuchlé oko, ale to už se přeléčilo. Stále mě ale trošku bolí žebra. V podstatě už jsem v pořádku," svěřil se nám zpěvák.

Aby toho nebylo málo, tak před osudnou bitkou nezaměstnanému rodákovi z Malachova nějaký dobrák ukradl bundu s mobilem a peněženkou. „Jelikož nedisponuji žádným finančním obnosem a osobními doklady, tak si nemůžu zařídit ani nové telefonní číslo," přisazuje Jacky, se kterým se rodina a přátelé mohou spojit pouze prostřednictvím emailu.

Po tomto nepříjemném zážitku je logické, že Jackymu nebylo do skoku během nedělního finále  při přednesu písně Skúsime to cez vesmír od Tublatanky. Zpěvák zapomněl text a koučové si nemohli nevšimnout, že ztratil svou pověstnou jiskru.

„Když se člověku nahrne najednou kopec problémů v soukromém životě, tak toho má holt plnou hlavu. Asi se to odrazilo na svém výkonu. I tak jsem se snažil vydat ze sebe veškerou energii. Pokud to bylo málo, tak se nedá dělat," svěřil se nám posmutněle po vyřazení Jacky.

I tak zpěvák nelituje, že soutěž absolvoval. „Budou mi moc chybět kamarádi z mého týmu. Jsem moc rád, že jsem se s nimi mohl potkat," říká odcházející Jacky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám