Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Elis Mraz (29) razantně změnila svou image. Z její dlouhé hřívy zbyla sotva polovina. Potřebovala zkrátka změnu, ale místo toho, aby vyrazila do kadeřnického salonu, vzala nůžky a ostříhala se sama.

„Já jsem konečně pochopila, co myslí kadeřnice tím, když nám chtějí vzít jen konečky, a najednou chybí kus vlasů. Já jsem si taky chtěla vzít jen konečky, a nakonec jsem si ustřihla ty vlasy celé. Takže poprvé rozumím kadeřnicím, proč nám stříhají víc vlasů, než si řekneme,“ řekla Elis se smíchem Super.cz.

Zpěvačka má za sebou zajímavý rok, několik měsíců pobývala v pracovně v Dubaji, kde vystupovala o sto šest, následně se vrátila do Čech, aby moderovala dětský pořad na Déčku. A jedna z jejích nejlepších kamarádek, zpěvačka Olga Lounová, (43) z ní udělala tetu. Porodila holčičku Arianne.

Nejsem tetička jen u ní, my máme v rodině ještě další miminko. Těch miminek je kolem mě požehnaně, tak ten čas s nimi musím spravedlivě dělit.“ Sama ale dítě zatím neplánuje. „To ještě ne,“ dodala během rozhovoru Elis Mraz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám