Hlavní obsah
Článek

Po třech letech si užívá milované Thajsko. Na tour až v daleké Asii si musela Andrea Pomeje (35) počkat, ale vyplatilo se. Dýdžejka se svým partnerem Petrem mohla zabalit kufry a vyrazit na očekávanou pracovní cestu tisíce kilometrů daleko.

Vedle hraní v klubech či hotelových resortech si Andrea užívá také dovolenou, koupání v moři a slunění na pláži, u kterého se dýdžejka také zvěčnila a předvedla svou dokonalou postavu. „Hlava se tu po pár dnech zdá úplně v relaxu, prostě dovolená, jídlo, nějaký drink, hodiny čumění do moře,“ svěřila se Andrea, která denně chytá bronz, kterým se pochlubila.

„Absolutně nesmyslné hrabání se v písku, porovnávání svého opálení s ostatními, neustálé připomínání své polovičce, aby se namazala, abych pak večer zjistila, že jsem úplně spálená, protože jsem chtěla být prostě opálenější,“ dodala dýdžejka, která ve volných dnech po ostrově také cestuje. Aktuálně se nachází na Koh Samui a před sebou má ještě pár vystoupení. „Mám za sebou akce v Bangkoku, aktuálně jsme na Koh Samui, Phuket a pak se vracíme,“ řekla Super.cz Pomeje, která si cestu, na kterou se těšila poslední roky, naplno užívá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám