Hlavní obsah
Článek

V neděli 29. dubna tomu bude přesně rok, co se Kate Middleton (42) po svatbě s princem Williamem (41) stala vévodkyní Catherine z Cambridge, jež se jednou může stát britskou královnou chotí. Svatbu sledovaly stovky miliónů lidí po celém světě a Kate si uvědomovala, že musí vypadat a chovat se dokonale. Svou pleť proto svěřila do péče kosmetičky, jíž věří už sedm let její tchýně vévodkyně Camilla z Cornwallu. Deborah Mitchell aplikovala Kate jen pár dní před svatbou na obličej masku ze včelího jedu.

„Bylo to naprosto neskutečné, když jsem sledovala svatbu v televizi a věděla, že jsem si povídala s Kate jen pár dní předtím,“ svěřila kosmetička Mitchell listu Mail On Sunday.

Sama si vyrábí přípravky vlastní značky Heaven z bio produktů, přičemž nejžádanější je její přírodní botox – včelí jed. Mezi klientky Mitchell patří Victoria Beckham (50), Kylie Minogue (55) či vévodkyně Camilla z Cornwallu. A ta k ní přivedla svou snachu Kate, která se Mitchell nechávala ošetřovat od zásnub až do svatby.

„Jsem velmi pyšná na to, že jsem byla jednou z prvních lidí, kteří se dozvěděli jméno jejího nového kokršpaněla. Přiběhl za mnou, když jsem jí dávala masku, začala jsem ho hladit a ona (Kate) jen řekla: ‚No tak, Lupo, pojď sem,‘“ chlubila se Mitchell v interview pro Mail On Sunday.

Reklama

Další články

Načítám