Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pražském Rudolfinu se v sobotu večer koná jubilejní 30. ročník prestižních filmových cen Český lev.

Večerem provází režisér, herec a moderátor Jiří Havelka, speciálním hostem je zpěvačka, skladatelka a držitelka Oscara Markéta Irglová.

Tak jako každý rok se na filmařský svátek řádně vyfikly i známé dámy, které vynesly honosné róby. Na červeném koberci se objevila herečka Veronika Žilková (62), kterou tentokrát nedoprovází její blízký kamarád Josef Holomáč, ale syn Vincent Navrátil. Manžela nechala doma také Berenika Kohoutová. Ta zvolila jako doprovod svou maminku spisovatelku Irenu Obermannovou.

Petr Kolečko (40) vyvedl na Českého lva svou přítelkyni Denisu Nesvačilovou, stejně tak i Adam Mišík (26), který se dmul pýchou po boku půvabné dcery Ivy Kubelkové Natálie Jiráskové. Odvážný model zvolila pro slavnostní večer herečka Anna Kameníková.

Přišla také vdova po Mekym Žbirkovi Kateřina Žbirková, jež odpoledne nechyběla na mši za zesnulého režiséra Juraje Jakubiska v pražské katedrále svatého Víta. Společnost jí dělala herečka Dáša Zázvůrková. Těhotenským bříškem se chlubila herečka Jenovéfa Boková.

Ani letos si filmový svátek nenechala ujít herečka Elizaveta Maximová, jež loni zaujala proslovem ohledně války na Ukrajině. V rudých šatech zářila DJ Lucca, manželka hudebníka Michala Dvořáka. Z dalších známých tváří dorazily také Jana Plodková, Lenka Krobotová, Jiří Macháček s manželkou nebo Bolek Polívka s chotí.

Pokochejte se snímky celebrit, jež se na slavnostní galavečer náležitě vyparádily.

Reklama

Další články

Načítám