Hlavní obsah
Článek

Zemřel herec Tom Sizemore. Bylo mu 61 let. Herci v únoru praskla výduť cévy v mozku a od té doby ležel v kómatu. Zemřel v nemocnici v kalifornském Burbanku, informoval v prohlášení jeho manažer Charles Lago.

Sizemore ztvárnil povětšinou vedlejší role drsňáků v mnoha kasovních trhácích. A to zejména v 90. letech, poslední roky herecky spíše paběrkoval. Známý je například z válečných snímků Zachraňte vojína Ryana či Černý jestřáb sestřelen.

Z dalších filmů stojí za zmínku Narozen 4. července, Kriminál, Bod zlomu, Pravdivá romance, Takoví normální zabijáci, Pearl Harbor, Red či Práskači. Tom Sizemore žil poměrně bouřlivým životem. Jednu z přítelkyň měl v minulosti několikrát uhodit do obličeje a do hlavy, v roce 2003 jej z útoku a ublížení na těle obvinila i jeho tehdejší přítelkyně Heidi Fleiss, Sizemore následně strávil šest měsíců ve vězení.

V roce 2005 se stal otcem dvojčat, syny Jaggera a Jaydena má s tehdejší partnerkou Janelle McIntire. Měl také problémy s užíváním drog a několikrát podstoupil léčbu. Nemazal se s ním ani slavný režisér Steven Spielberg, který mu dal jasně najevo, že ho okamžitě vyhodí z natáčení filmu Zachraňte vojína Ryana, pokud zjistí, že je pod vlivem drog.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám