Hlavní obsah
Článek

Že se kolem Ivety Bartošové (†48) pořád motají všelijací podivíni, na to jsme si už zvykli. Že ji ale bude obtěžovat pravděpodobně šílený náboženský fanatik, který jí bude nevybíravými slovy nabízet sex, to tu už dlouho nebylo. Iveto, dej si pozor, nebo tě už brzy zase budou obalovat alobalem!

Snad zatím nejabsurdnějším případem ve zběsilém životě Ivety Bartošové byl údajný únos Romanem Třískou před osmnácti lety. Tehdy vyšlo najevo, že Iveta vyprávěla, jak ji měl muž ve strachu ze zaměření marťany obalovat alobalem. Nyní se zdá, že přichází jeho pokračovatel, údajný softwarový inženýr Zdeněk Macura (49). Nejen že si usmyslel, že loni krátce s Bartošovou chodil a protože měl poslat na účet Rychtáře padesát tisíc, teď je zpěvačka jeho majetkem a má právo ji zahrnout láskou a spasit ji, navíc jí píše opravdu nevybíravé zprávy.

„Napsal jí velmi sprostou sms. Okamžitě jsem ho vyzval, aby se Ivetě omluvil, jinak to předáme s podezřením na stalking policii,“ sdělil Super.cz milenec pěnice Josef Rychtář (65). A zdá se, že si to nevymyslel. Macura totiž nejdříve zapíral, aby pak našel pro své chování hodně extravagantní vysvětlení.

„Tu esemesku do článku nedávejte. Jinak to popřu. Nic takového jsem nepsal,“ bránil se nejdřív. „Psal jsem jí to, ale my si takhle píšeme a Rychtářovi do našich zpráv nic není,“ vysvětloval chabě dál. „Napsal jsem jí to z recese,“ zněla jeho další verze, aby pak nakonec začal tvrdit, že šlo o uraženou reakci na předchozí zprávy, které mu měla napsat sama Iveta. „Byla v nich neuvěřitelně sprostá. A to mě rozčílilo. Že posílá do hajzlu i ty, které má ráda, to je normální. Ale tohle bylo moc. Už jsem se však omluvil. Přitom to byla slova, která jsem slyšel sám od Ivety. Psala mi je,“ vypráví nelogicky zakladatel již zaniklé strany Ježíš je Pán a muž, který nalezl recept, jak zbavit bezdomovce zápachu. Také se prý snažil z některých lidí vyhnat zlé démony.

Macura stále trvá na tom, že mu Iveta nyní patří, ale nabízí už i řešení, jak by se jí dobrovolně zbavil. „Mohu mu ji prodat zpátky. Ať mi tedy vrátí peníze,“ uvedl.

Reklama

Další články

Načítám