Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po poměrně náročném cestování v Česku se Nela Slováková (34) konečně dostala do Dubaje, kde opožděně slaví své 33. narozeniny.

Ve Spojených arabských emirátech ovšem není sama. Na výlet vyrazily i její nejbližší kamarádky, které si již naplno užívají pořádnou dámskou jízdu a Nela již o některých zážitcích mluví i na svém instagramovém účtu.

Tam ostatně nezapomněla sdílet snímek své postavy v plavkách, kterých nemají její fanoušci stále dost. A i tentokrát jim spadla brada nad její postavou. Zejména bříškem, které má dle obdivovatelů vysekané jako fitness modelka.

„Tady vypadáte jako bikini fitness. Ale hodně povedená,“ vzkázala jedna z fanynek. „Dokonalé tělo, žádná česká ani slovenská influencerka se nechytá ani na sto kilometrů,“ dodala další. „Já to říkám pořád. V Česku nemáš konkurenci,“ píšou sledující.

Jenže to není všechno. I místní šejkové se zřejmě zapotili, když se Nela s kamarádkami dohodla, že si do plážového baru vezmou jedny a ty stejné plavky.

"Měly jsme všechny stejné plavky. Nebyl člověk, dítě ani pes, který by se za námi neotočil,“ podotkla Nela s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám