Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) oznámila smutnou zprávu. Zemřela Klára Justinová, jež hrála v jejím úspěšném videoklipu k písni Tělo. Bylo jí teprve 26 let.

„Klára, silná žena z mého klipu Tělo, navždy odešla. Važme si zdravého těla. Je mi to strašně líto, Kláro,“ napsala Farna. Bývalá zdravotní sestra se v klipu Tělo objevila před dvěma lety.

„Píseň o přijetí věcí, které nemůžeme změnit nebo ovlivnit. Ať to jsou rány na břiše u holek, které přivedly na svět tři děti, či jizvy, jež přinesl život. Ty jizvy jsou cejchy z jejich cesty životem, já jim říkám tetování od přírody,“ řekla Farna o skladbě pro Novinky.cz. Díky písni Tělo se Ewa Farna dostala i na obrovskou reklamní obrazovku na newyorské Times Square.

Ewa Farna - Tělo

Klára Justinová se potýkala s nemocí jícnu, s níž se už narodila, ale přišlo se na ni až v dospělosti. Před sedmi lety prodělala astmatický záchvat, vdechla žaludeční obsah a musela být uvedena do umělého spánku. Po operaci jí nakonec odstranili velkou část žaludku a část tenkého střeva.

Klára Justinová hrála i v klipu Ewy Farne.

Později následovaly další operační zákroky, ležela také mnohokrát v narkóze. O svém zdravotním stavu informovala na sociální síti, poslední příspěvek přidala 19. února s tím, že leží opět v nemocnici a má za sebou další operace střev.

„Ležím od 29.1. 2023 opět v nemocnici. Jsem za tu dobu po dvou náročných operacích střev. Píchali mi X katetrů. Navštívila jsem JIP i ARO. Mám trombózu, a tak dále,“ nechala se slyšet statečná žena, která bohužel na následky zdravotních problémů zemřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám