Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladší sestra Ornelly Koktové (31) Charlotte Štiková (27) má za sebou obdivuhodnou hubnoucí proměnu. Podařilo se jí shodit neuvěřitelných 60 kilogramů.

„Je to poprvé v životě, co se mi to podařilo. Trápila jsem se s tím už od malička a jsem velmi ráda, že se mi to podařilo a že si tu váhu držím. Víc už hubnout nechci, takhle jsem spokojená,“ svěřila se nedávno pro Super.cz.

A zdá se, že je půvabná blondýnka šťastná i co se týče vztahů. Už před nějakou dobou se rozešla se svým bývalým přítelem, se kterým byla pět let. Ještě minulý rok nám prozradila, že nový vztah nehledá. „Nikoho nehledám, ale mám randíčkové období, že se prostě bavím,“ řekla.

Avšak je možné, že randíčka již posunula do jiného levelu. Charlotte se totiž ukázala ve společnosti s pánským doprovodem.

Přišli spolu na slavnostní premiéru snímku Zatmění, kde se dokonce ochotně vyfotili. Zda jde ovšem skutečně o partnera, či pouze kamaráda, není jasné. Na dotaz nám Charlotte do vydání článku nereagovala.

Reklama

Další články

Načítám