Hlavní obsah
Článek

Česká topmodelka Petra Němcová (44) sice nedávno zrušila svatbu, kterou chystala se svým snoubencem Jamie Belmanem, opuštěná ale určitě nezůstala. Tvrdí to americký list The New York Post s tím, že kráska má opět velmi blízko k hollywoodskému herci Seanu Pennovi (51), s nímž už podle médií randila v roce 2008, kdy se dokonce společně ukázali na předávání Oscarů.

Deník cituje svědka, který pár viděl minulou neděli v jednom z newyorských barů. „Petra z něj byla úplně mimo. Hladila ho po rameni a po noze,“ prozradil svědek. Sean byl podle něj nad věcí, z baru ale odešli společně.

Němcová se s Belmanem zasnoubila v lednu 2011, když spolu už osm měsíců chodili. Svatbu podle médií chystali na léto. Už k ní ale nedojde, dvojice totiž v dubnu nečekaně ohlásila rozchod.

Zda si českou krásku jednou povede před oltář Sean, ukáže teprve čas. Hvězdy k sobě mají jistě blízko i díky svým bohulibým zájmům: oba se intenzivně angažují v pomoci ostrovnímu Haiti, které v roce 2010 zdevastovalo ničivé zemětřesení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám