Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Naomi Campbell (53) patří po celá desetiletí v branži k modelingové špičce. Přehlídková mola brázdí od roku 1986, kdy se zároveň poprvé krátce před svými šestnáctinami objevila na obálce magazínu Elle. Momentálně byste ji mohli potkat v Paříži, kde se opět koná týden módy, a ani tentokrát na něm ikonická supermodelka nechyběla...

Slavná rodačka z anglického Streathamu zde předvedla novou kolekci luxusní italské značky Off-White. Jeden z jejích vynesených kousků přitom naznačil, že trendu průsvitných modelů ještě rozhodně neodzvonilo.

Zakladatelem značky Off-White byl americký návrhář Virgil Abloh, který zemřel v listopadu 2021 v pouhých 41 letech. Talentovanému návrháři byl v roce 2019 diagnostikován srdeční angiosarkom, vzácný maligní tumor, jehož odhalení je i vzhledem k pozdnímu nástupu příznaků velmi obtížné.

Abloh, jenž byl mimo jiné i uměleckým ředitelem značky Louis Vuitton, po sobě zanechal manželku Shannon a dvě děti. Na přehlídce Louis Vuitton konané jen pár dní po jeho smrti pod heslem ‚Virgil was here‘ (Virgil byl tady) se objevila řada jeho slavných přátel, mezi nimiž nechyběli Kanye West, Kim Kardashian, Rihanna, ASAP Rocky, Bella Hadid, Pharrell Williams, Venus Williams, Joe Jonas, Ricky Martin, Jeremy Pope, 21 Savage, Joan Smalls a další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám