Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dáda Patrasová (67) se po delší době objevila na televizních obrazovkách. Její vystoupení ve Víkendové Snídani ale šokovalo diváky, kteří se pozastavovali nad tím, že někdejší královna dětských srdcí nepůsobila zrovna moc svěžím dojmem.

Moderátoři Pavel Svoboda a Miluše Bittnerová jí kladli dotazy týkající se jejích filmů, Patrasová si ale buď nepamatovala základní fakta, nebo se jí pletl jazyk.

Situaci tak zachraňovali především moderátoři. Není divu, že se diváci v diskusích na sociálních sítích pozastavovali nad tím, proč Nova herečku do pořadu vůbec pozvala. Podle Blesku v televizi řešili po odvysílání přímého přenosu i to, proč Patrasovou vůbec pustili na obrazovku, když bylo evidentně vidět, že není vůbec ve formě.

Televize nyní pozvání Patrasové zdůvodnila tím, že na obrazovkách běží seriál Návštěvníci, kde Patrasová hraje. O natáčení legendárního seriálu ale Dáda v podstatě neřekla téměř nic.

„Dagmar Patrasová patří dlouhodobě mezi oblíbené herečky, proto jsme ji do Víkendové Snídaně pozvali. Navíc můžete nyní na TV Nova vidět každou neděli po skončení Víkendové Snídaně seriál Návštěvníci, kde ztvárňuje jednu z hlavních postav,“ poslala Super.cz diplomatickou odpověď mluvčí Novy Barbora Dlabáčková. Patrasová se kromě zmíněného televizního vystoupení na společenských akcích téměř nevyskytuje.

V září se s manželem Felixem Slováčkem (80) objevila na premiéře rodinného muzikálu Alenka v říši divů, kde hraje jejich dcera Anička Slováčková. V prosinci se pak ukázala na posledním rozloučení se svou někdejší kolegyní ze Semaforu Zuzanou Burianovou.

Do společnosti jinak její manžel Felix Slováček chodí bez ní. „Dáda má pořád nějakou virózu. Asi tak to nějak je," řekl Super.cz na Česko-Slovenském plese, i když jeho výraz naznačoval, že možná jde o jinou indispozici než zdravotní.

Místo Dády ho tak doprovázela jeho golfová trenérka a pohybová specialistka Vanda. Felix Slováček letos chystá velkolepý koncert ke svým 80. narozeninám, otázkou zůstává, zda se na něm objeví i Dáda...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám