Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Milenec Ivety Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) konečně dosáhl svého. Tak dlouho veřejně sprostě urážel právničku své rozvádějící se manželky Dariny Rychtářové (66) Věru Sedloňovou, až přetekl pohár její trpělivosti a podala na něj žalobu na ochranu osobnosti. „Chce po něm 250 tisíc,“ prozradil nám zdroj z kanceláře advokátky.

Rychtář si opravdu vůči ženě, která zastupuje jeho manželku, nebral žádné servítky. Nazýval ji prostitutkou, ale i mnohem horšími výrazy. Dokud podobně častoval jiné lidi, mohlo mu to hladce projít. Ale napadat i v médiích vystudovanou právničku se mu asi krutě nevyplatí.

„Paní doktorka podala 13. dubna k Městskému soudu v Praze žalobu na ochranu osobnosti. Po panu Rychtářovi požaduje satisfakci jednak ve formě veřejné omluvy a vzhledem k tomu, že se jedná o zvlášť závažný zásah do soukromí a byla ve značné míře snížena její lidská důstojnost, požaduje po něm finanční satisfakci ve výši 250 tisíc korun,“ uvedl náš informátor. Podle něj Rychtář Sedloňovou napadá nejen veřejně, ale prý jí často píše i vulgární esemesky a emaily, navíc ji obtěžuje i telefonicky.

Rychtářovi Sedloňová extrémně leží v žaludku. Jako by si snad myslel, že právě ona může za to, že se s ním Darina rozvádí. Vždyť i u soudního stání prohlásil, že dokud bude jeho paní zastupovat tato advokátka, nebude vypovídat a účastnit se soudu. Josef Rychtář se k žalobě nemohl vyjádřit, má vypnutý telefon.

Reklama

Další články

Načítám