Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Král klobouků Jan Přeučil (87) loni podstoupil operaci kyčle. Od té doby se tento vždy dokonalý gentleman musí ve společnosti opírat o vycházkovou hůl. To mu ale neubírá na veselosti, a když se někde objeví po boku své Popelky, herečky Evy Hruškové, dobrá nálada mu nechybí.

"Operace byla plánovaná a čekal na ni opravdu dlouho,“ řekla Super.cz nedávno Hrušková. „Důležité je být aktivní. Život je pohyb a pohyb je život. Jakmile se trochu zklidní situace, opět se vrhnu do bazénu, protože plavání miluji," reagoval tehdy herec, který v únoru oslavil 86. narozeniny.

Manželé se nyní objevili na renesanční výstavě v pražském Mánesu. Herec byl jedním z těch, kteří přivítali návštěvníky, a pomohl přestřihnout pásku, aby byla výstava náležitě zahájena. Majitel charismatického hlasu nezapomněl při vstupu na malé podium zmínit, že díky schůdku může svou kyčel rozpohybovat. Posuďte sami, že ani vycházková hůl Janu Přeučilovi neubrala na šarmu a glancu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám