Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Vondráčková (44) nemůže být šťastnější. Má dva zdravé syny, nedávno našla lásku a pracovně se jí velmi daří, protože se po letech v loňském roce vrátila na divadelní prkna, která jí velmi chyběla. Herečka se nyní objevila na renesanční výstavě v pražském Mánesu a s novým účesem okouzlila přítomné návštěvníky. Lichotku si poslechla i od nás.

Děkuji, to mám kvůli nové roli, takže jsem se musela trošku změnit. Ale o jakou roli jde, to ještě nesmím říkat,“ řekla nadšeně Lucka pro Super.cz.

Nutno podotknout, že v kombinaci s přesně padnoucím kostýmkem herečka mezi lidmi zářila. „Teď hodně dělám divadlo, točím a připravuji v Bratislavě novou desku. Takže teď to mám úplně všechno dohromady, všechno se to sešlo,“ vysvětlila Lucka, co všechno aktuálně dělá.

Výstavu renesančních děl si opravdu užila, protože jí je toto téma velmi blízké. „Mně se stýská po Florencii a stýská se mi po Itálii. Také se mi stýská po studiu na vysoké škole, kde jsme se hodně s panem profesorem Dvořákem historií zabývali,“ dodala v rozhovoru Lucie Vondráčková.

Líbí se vám nový účes Lucie Vondráčkové?
Ano, vypadá skvěle
22,6 %
Ne, účes se nepovedl
77,4 %
Celkem hlasovalo 29966 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám