Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pozor spoiler! Blízké přátelství s Bárou Mlejnkovou ji stálo život v Survivoru. Že má Kateřina Klinderová alias Kundosaki na zádech obrovský terč tušila i ona sama. I když měla po vypadnutí Báry strategii být nenápadná, nevyčnívat a nemít konflikty, přesto bylo jasné, že ji aliance vedená Švancim a Pepou Kůrkou bude chtít vyřadit.

Do duelu poslal kmen Hrdinů Kundosaki společně s Petrem Havránkem. Logická část hry šla Kateřině lépe, dokonce tak dobře, že Petr od ní začal "opisovat". Bohužel pak v závěru nasadil vražedné tempo a Kateřinu ve hře porazil.

"Těším se na tebe," napsala na svoji sociální síť její kamarádka Bára Mlejnková, která už na ni v Praze čeká. Vzápětí pak dodala zvláštní vzkaz. "Já tě chápu," připsala Bára zvláštní slova. Že by moderátorka a bojovnice MMA stejně jako ona schválně zpomalila, aby soutěž mohla opustit? Na tuto odpověď si budeme muset počkat.

Reklama

Další články

Načítám