Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Michaela Ochotská (39) si dopřála nádhernou dovolenou a hned po ní se na Nově děly věci. Míša zmizela z obrazovky na měsíc, protože její kolega Pavel Dumbrovský potřeboval dovolenou. "Každý rok na jaře na měsíc vyrážel na dobrodružné cesty, a tak jsem vlastně měla takovou povinnou dovču. Naštěstí to vždycky vyšlo tak, že se to hodilo i mně," prozradila Super.cz Ochotská, která na konci března vyrazila s přítelem Michalem Exnerem do exotického Thajska.

Hned po návratu ji čekalo jen pár moderování hlavních zpráv a pak přišla studená sprcha. Dumbrovského vyhodili a Míšu přesunuli do poledních a odpoledních zpráv. Z odchodu svého kolegy je smutná, protože si velmi rozuměli.

Dovolenou si ale Míša užila a na další práci se těší. Je doslova nabitá energií. "Už několik let jsem se chtěla do Thajska moc podívat. Zajímala mě kultura, život lidí, zvyky, příroda, jídlo a byla jsem opravdu příjemně překvapena," prozradila Ochotská.

"S Michalem jsme docela pracovně vytížení a nemáme na sebe tolik času, takže jsme si to na dovolené maximálně užili. Většinu času jsme trávili na malém ostrově, kde jsme byli skoro sami. Jeden den jsme se vydali na sloní farmu a starali se s místními o slony. To byl pro mě neskutečný zážitek," dodala sexy moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám