Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rapper Chris Brown (33) zase jednou předvedl, že udržet nervy na uzdě není jeho nejsilnější stránka. Během koncertu v Berlíně si vytáhl na podium jednu z fanynek, které dokonce neváhal předvést pořádně dráždivé pohyby na klíně. Jejím cílem ale bylo hlavně celý zážitek řádně zdokumentovat a zpěváka (a zřejmě i sebe) neustále natáčela na mobil. V jednu chvíli už to ale Chris nevydržel.

Celý incident se podařilo natočit jednomu z přítomných fanoušků. Video pak uživatel Rockkylee sdílel i na svém TikToku.

Nechvalně proslulý zpěvák, který v minulosti randil mimo jiné s Rihannou, která jej rovněž v roce 2009 obvinila z napadení, si vybral fanynku s černým mikádem nápadně se podobající zpěvačce Jessie J na podium. Posadil ji na připravenou židli a společně s jeho tanečnicemi jí připravil životní zážitek.

Jenže její touha po získání co nejdetailnějšího zvěčnění svého působení na stagi ji pohltila natolik, že ani tolik nevnímala samotné vystoupení. Chris tak najednou čapnul její telefon a mrštil s ním mezi lidi.

Je až k nevíře, že se mobil šokované fanynky nakonec podařilo najít a vrátit původní majitelce, což se později podařilo vystopovat jinému účastníkovi koncertu, který dokonce zachytil předávku mobilu.

Nahrávka podle očekávání rozdělila lidi na dva tábory. Jedni zpěvákovo jednání hájí a vnímají ho spíš jako nečekaně vtipnou eskapádu z koncertu, druzí ovšem připomínají právě zpěvákovu výbušnou povahu.

V roce 2009 celý svět obletěla fotografie Rihannina obličeje s podlitinami, které měl na svědomí právě Brown, s nímž RiRi tehdy chodila dva roky. Později se k němu ale na čas znovu vrátila. Definitivně se rozešli až roku 2013.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám