Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Dáda Patrasová (67) se dostala opět do řečí široké veřejnosti. Byla totiž hostem nedělní Víkendové Snídaně a na první pohled televizní diváci poznali, že je s bývalou královnou dětských písniček opět něco v nepořádku.

„To jste Dádě udělali schválně? Určitě musíte vědět, že bere utlumující léky,“ napsala jedna z divaček a tím spustila lavinu komentářů. „Je mi jí líto,“ napsala další divačka. „To se trochu nepovedlo,“ doplnila další z nich.

Vyčerpanost, opuchlost a utlumenost byla u Dády Patrasové patrná, ale i tak působila pohodově. Moderátoři Miluše Bittnerová (46) a Pavel Svoboda (54) se Dády během rozhovoru začali mimo jiné ptát na lechtivé scénky z filmu Vrchní, prchni!

„Ono se to připravovalo dlouho, takže stud nebyl. Ale půlka štábu se vyhnala pryč,“ odpověděla Dáda. Kolik jí v té době bylo let, si ale herečka nevzpomněla.

Po celou dobu rozhovoru mluvili spíše moderátoři než Dáda, která se také potýkala s neposlušným svetrem, který jí lezl nahoru a často jí tak koukala záda. Patrasová se v televizním pořadu objevila po delší době. Ani ve společnosti už nějaký ten pátek nebyla a její manžel Felix Slováček chodí na společenské akce bez ní.

"Dáda má pořád nějakou virózu. Asi tak to nějak je," řekl Super.cz na nedávném Česko-Slovenském plese, i když jeho výraz naznačoval, že možná jde o jinou indispozici než zdravotní.

Reklama

Další články

Načítám